PÅ GÅNG HOS OSS

princip.jpeg

“Förändringsprincipen”

"Förändringsprincipen" av Bobo Af Ekenstam och Pär Lager tar ett helt nytt grepp när det gäller att förstå hur organisationer ska hantera en allt snabbrörligare omvärld. För att överleva och utvecklas måste alla organisationer förändras i takt med sin omvärld. Då krävs både ökad kunskap om världen utanför och förstärkt förmåga att omsätta den kunskapen i konkreta förändringar. I boken presenteras sex framgångsfaktorer, modeller, case och praktiska tips på hur organisationer radikalt kan förstärka sin förändringsförmåga. Finns att köpa på www.Akademibokhandeln.se Bokus.com www.Adlibris.se mfl.

Digital framtid

Under de senaste åren har vi genomfört tre exklusiva studier av den digitala framtiden. Syftet med projekten har varit att belysa digitaliseringens effekter på framtidens samhälle och generera insikter om hur människor kommer att tänka och agera. Till hösten 2019 planerar vi ytterligare ett projekt med fokus på arbetsliv och utbildning, Framtidens digitala kompetens.

Läs mer här

Årets trendspaning - 2019 I BACKSPEGELN

I ”2019 i Backspegeln” har vi samlat de mest intressanta trenderna inför det kommande året. Här kan du ta del av trender som Klimatsamvete, digital tvilling, tekniketik med flera. Trender som alla, mer eller mindre, kommer att påverka oss konsumenter. Läs mer.

Vi kommer gärna och pratar om vilka de viktigaste trenderna att ha koll på inför 2019 är. 

Kontakta Jörgen, jorgen.ramnelov@docere.se, för att boka er presentation


INSPIRATION

Behöver du inspiration? Vi föreläser gärna om framtiden och de trender vi upptäcker. Här kan vi sätta ihop upplägg som passar just ditt syfte. Hör av dig så berättar vi mera om våra olika föreläsningsupplägg.


Kontakt

FÖRETAGSMEJL: KONTAKT@DOCERE.SE

BESÖKSADRESS: GAMLA BROGATAN 19, 3 TR, STOCKHOLM

POSTADRESS: BOX 1070, 101 39 STOCKHOLM