"Förändringsprincipen" lanserad

princip.jpeg

Boken tar ett helt nytt grepp när det gäller att förstå hur organisationer ska hantera en allt snabbrörligare omvärld. För att överleva och utvecklas måste alla organisationer förändras i takt med sin omvärld. Då krävs både ökad kunskap om världen utanför och förstärkt förmåga att omsätta den kunskapen i konkreta förändringar. I boken presenteras sex framgångsfaktorer, modeller, case och praktiska tips på hur organisationer radikalt kan förstärka sin förändringsförmåga. Boken är skriven av Bobo af Ekenstam och P'är Lager och finns att köpa på www.Akademibokhandeln.se Bokus.com www.Adlibris.se mfl.

https://www.mynewsdesk.com/se/sanoma-utbildning/pressreleases/brutalt-foeraendringstempo-kraever-nya-radikala-grepp-ny-bok-ger-receptet-2861329

BÄTTRE TRENDKOLL 2019?

Varannan vecka under vintern bjuder vi i samarbete med Buzzter in till en snabbkurs i trendanalys och presentation av Sveriges största trendsajt Buzzter.

Ett frukostmöte ger oss och er möjlighet att prata trender och trendanalys under enkla former, något som vi verkligen uppskattar att få göra. Ta med din kollega, vän eller kom ensam.

Välkommen på ett insiktsfullt och avslappnat möte i vårt vardagsrum!

Tid: 8.30-9.30
Plats: Gamla Brogatan 19, Stockholm

Anmäl dig här 


STUDIERESA TILL KINA

Nästa vecka bär det iväg för en veckas trendspaning i Peking. Tillsammans med en grupp kunder träffar vi företag som Tencent, Baidu, Alibaba med flera för att bättre förstå den kinesiska utvecklingen, framför allt inom handel. Många intressanta studiebesök står på agendan. Håll utkik här för trendspaningar från vår resa!

FRUKOST OCH TRENDSKOLA MED BUZZTER

Många är nyfikna på hur man bäst arbetar med trendanalys och söker efter verktyg som hjälper dem att bli bättre trendspanare.

Vi ger er en kort introduktion till trendspaning och informerar om hur Buzzter kan bistå i det arbetet. 

Varannan torsdag under våren bjuder vi in till en snabbkurs i trendanalys och presentation av vår trenddatabas Buzzter. 

Tid: 8.30-9.30
Plats: Gamla Brogatan 19, 3 trappor, Stockholm, c/o Nkel (ring på porttelefonen)

Anmäl dig här 

Trenddagen + 2018 i Backspegeln

Vårt årliga trendseminarium närmar sig med stormsteg! 2018 i Backspegeln är som tidigare kostnadsfritt och vi kommer att presentera de viktigaste trenderna inför året som kommer.

Nytt för i år är att vi adderar ett heldagsseminarium där vi tillsammans med deltagarna kommer att göra en djupdykning i 2018 års hetaste trender tillsammans med en rad högintressanta föreläsare. Du kommer bland annat att få lyssna till Emma Hernell från HUI, Lennart Wallander från Food & Friends och Joakim Thulin från Berghs School of Communications.  

För mer information och biljetter se www.2018ibackspegeln.se!

2018 i backspegeln

Vi presenterar nu datumet för vårt årliga trendseminarium som närmar sig med stormsteg! 2018 i Backspegeln är som tidigare kostnadsfritt och vi kommer att presentera de viktigaste trenderna inför året som kommer.

Nytt för i år är att vi adderar ett heldagsseminarium där vi tillsammans med deltagarna kommer att göra en djupdykning i 2018 års hetaste trender, samt en utställning med produkter och tjänster i frontlinjen. Missa inte det! Håll utkik