Att få analyser av omvärlden som du behöver i precis rätt ögonblick, det är vårt löfte. Du ska känna att din organisation har kontroll på de förändringar som påverkar er. Vissa behöver kontinuerlig analys, andra någon gång ibland. Vi erbjuder båda delarna.

Trendspaning

För dig som vill känna att du hela tiden är uppdaterad med trender och förändringar arbetar vi kontinuerligt med att analysera och rapportera. För generell trendspaning har vi utvecklat verktyget Buzzter där du dagligen kan följa utvecklingen av de intressantaste trenderna. Har ni däremot ett mer specifikt behov kan vi skräddarsy ett upplägg med analyser efter ert individuella behov. Vi inleder med en workshop där vi gemensamt arbetar oss igenom en kartbild av påverkansområden och skapar ert eget trendramverk. 

Trendanalys

För dig som behöver trendanalyser mer sällan gör vi projekt baserat på ditt syfte. Vanligt är att våra kunder behöver analyser i samband med affärs- och verksamhetsplaner, för vissa utvecklingsprojekt eller i samband med strategiska utmaningar. Vi har erfarenhet från mängder av projekt i såväl privat som offentlig sektor. Väljer du Docere vet du att du får analyser med högsta kvalité. 

Trendworkshops och föreläsningar

Vi erbjuder även workshops och föreläsningar baserade på vår gedigna kunskap om trender. Vi föreläser på teman som Megatrender, Framtidens digitala liv etc. Hör av dig så berättar vi mer om vilka teman vi erbjuder.


 

 

 

Kontakta Jörgen för mer information:

TEL: 0708-631360

MEJL: jorgen.ramnelov@DOCERE.SE