Vi driver även Buzzter - Sveriges största trendsajt. Buzzter är sajten för den som tidigt vill upptäcka trender. Här hämtar man inspiration från trendspaningar från hela världen. Buzzter ger färska insikter om tjänster, koncept, idéer, beteenden och annat som sticker ut, och som kan komma att ha effekt på konsumentens handlingar.

Skärmavbild 2018-12-11 kl. 15.01.31.png

Spaningar ger inspiration
Spaningarna som publiceras på Buzzter skrivs av oss och av spanarna i vårt spanarnätverk. Med öga för det nya fyller våra nyfikna spanare på arkivet med observationer av intressanta, annorlunda exempel på hur konsumenter, företag och andra pådrivande aktörer förändrar vår omvärld.

Trender ger kontroll
Trendanalyserna som du har full access till med ett Buzzter Premium-abonnemang ger dig allt du behöver veta om ett växande antal konsumenttrender. Med dessa har du en omfattande bas för att få nya kreativa idéer och ett gediget underlag för att arbeta med strategi- och utvecklingsprojekt. Baserat på omfattande research, verkliga exempel och fördjupad diffusionsanalys av våra erfarna analytiker kan du vara säker på att en trend på Buzzter verkligen är en trend.

För endast 1 200 per månad får du med ett Buzzter-abonnemang:

- Full tillgång till alla våra dagliga trendspaningar

- Full tillgång till alla trendanalyser med nedladdningsbara ppt-versioner

- Möjlighet att sätta upp personliga bevakningsprofiler

- Fritt inträde på vårt årliga trendseminarium, ”20XX i backspegeln”

Kolla in Buzzter härBobo sv.jpeg

 

 


INTRESSERAD AV buzzter? KONTAKTA BOBO:

TEL: 0703-661539

MEJL: BOBO@DOCERE.SE