Ny medarbetare

Lisa Nobel började på Docere Intelligence och Buzzter den 5:e augusti. Med sin gedigna bakgrund inom trend- och omvärldsanalys kommer hon att förstärka organisationen på flera sätt. Lisa kommer i första hand arbeta med kundrelationer vad gäller företagets produkter Buzzter och Futures Platform och genomföra analys- och konsultinsatser för att säkerställa att Doceres kunder får maximal kontroll på viktiga omvärldsförändringar. Lisa kommer närmast från Skanska Financial Services AB där hon var strategisk analytiker på avdelningen Research & Analysis. Före det arbetade Lisa som omvärldsanalytiker på Scanias avdelning Business Intelligence & Market Strategy. Lisa är i botten civilingenjör från Chalmers i Göteborg men har också läst makroekonomi. Hennes stora intresse privat är att renovera och förädla äldre möbler och att träna genom att cykla eller spela tennis.

”Jag har i många år varit intresserad av att förstå hur världen förändras och därför sökt mig till området omvärldsanalys. Att nu få arbeta i ”lejonets kula” på Docere och ägna hela dagarna åt omvärlds- och trendanalys känns väldigt lyxigt.”

Vi på Docere ser fram emot att arbeta tillsammans med Lisa och ta del av hennes kloka tankar och positiva energi.

Bild Lisa.jpeg