PÅ GÅNG HOS OSS

ÅRETS TRENDRAPPORT ÄR HÄR

Årets trendrapport är fullspäckad med insiktsfull och viktig information kring nästa års trender. Oavsett om du deltog på trendpresentationen eller inte finns det många anledningar att ha rapporten att gå tillbaka till, under flera år framöver. I rapporten beskriver vi trenden, ger spännande och innovativa exempel på vad som driver trenden framåt, samt vilka effekter de har på oss konsumenter, företag, samhället - vår omvärld helt enkelt.

Läs mer och beställ här!

FRAMTIDENS DIGITALA KONSUMENT

Docere inbjuder till deltagande i en exklusiv studie av framtidens digitala konsument. Syftet med detta projekt är att belysa digitaliseringens effekter på den framtida konsumenten och generera insikter om hur den digitala konsumenten kommer att tänka och agera. Insikterna ska leda fram till en strategisk kravlista på vad som krävs av företag för att möta framtidens digitala konsument. Insikterna från projektet ska utgöra ett gediget underlag för de deltagande företagens digitala strategier.

Läs mer om projektet här

INSPIRATIONSFRUKOST

Ett stort tack till er alla som kom på vårt inspirationsseminarium, "Den framtida digitala konsumenten"! Vi hoppas att ni alla blev inspirerade och fick med er en hel del matnyttigt hem. Fortsätt att spana på den digitala konsumenten tillsammans med oss på buzzter.se.

2017 i backspegeln

Våra vänner på Björnhult Media har satt ihop en liten film från vårt fantastiskt roliga event "2017 i backspegeln". Mycket nöje! Extra tack till Fabian Kash för det sköna soundtracket!


Vi ger insikt om förändringar

ANALYS

Att ligga steget före

Allt förändras. Det är en bra utgångspunkt. Frågan är vilka förändringar som sker, när de sker och hur de påverkar din verksamhet.

Vår specialitet är att göra kvalificerade omvärldsanalyser. Syftet är att identifiera förändringar som kan komma att påverka din verksamhet på både kort och lång sikt.

Utbildning

- omvärldsanalys i teori och praktik

Den kompetens vi har från vår över 25-åriga erfarenhet av att analysera olika aspekter av omvärlden lär vi ut i våra utbildningar.

Här kan du lära dig mer om hur du i teori och praktik kan använda omvärlds- och trendanalyser för att förbereda dig och din organisation på framtidens utmaningar. Vi ger dig redskapen för att upptäcka och analysera hur trender i din omvärld påverkar dig och din verksamhet.

MER INFORMATION OM VÅRA TJÄNSTER? - KONTAKTA OSSHur vi kan hjälpa dig

Bland våra kunder finns stora internationella koncerner, medelstora privata företag, mindre konsultbyråer, kommuner, landsting, ideella organisationer och myndigheter. 


Videopoden trends by buzzter

Här ser ni två exempel på videopodar vi producerat. 

Den här videopoden handlar om trender inom mat och dryck.

Den här videopoden handlar om trender inom hälsa och träning.

Vill du också bli kund hos oss? Kontakta oss på kontakt@docere.se


Vi på Docere

  BOBO AF EKENSTAM TEL: 0703-661539 MEJL: BOBO@DOCERE.SE

 

BOBO AF EKENSTAM

TEL: 0703-661539

MEJL: BOBO@DOCERE.SE

  JÖRGEN RAMNELÖV TEL: 0708-631360 MEJL: JORGEN.RAMNELOV@DOCERE.SE

 

JÖRGEN RAMNELÖV

TEL: 0708-631360

MEJL: JORGEN.RAMNELOV@DOCERE.SE

  JEANETTE LINDBERG TEL: 0760-206951 MEJL: JEANETTE.LINDBERG@DOCERE.SE

 

JEANETTE LINDBERG

TEL: 0760-206951

MEJL: JEANETTE.LINDBERG@DOCERE.SE


Kontakt

FÖRETAGSMEJL: KONTAKT@DOCERE.SE

BESÖKSADRESS: GAMLA BROGATAN 19, 3 TR, STOCKHOLM

POSTADRESS: BOX 1070, 101 39 STOCKHOLM