FRUKOST OCH TRENDSKOLA MED BUZZTER

Många är nyfikna på hur man bäst arbetar med trendanalys och söker efter verktyg som hjälper dem att bli bättre trendspanare.

Vi ger er en kort introduktion till trendspaning och informerar om hur Buzzter kan bistå i det arbetet. 

Varannan torsdag under våren bjuder vi in till en snabbkurs i trendanalys och presentation av vår trenddatabas Buzzter. 

Tid: 8.30-9.30
Plats: Gamla Brogatan 19, 3 trappor, Stockholm, c/o Nkel (ring på porttelefonen)

Anmäl dig här 

Trenddagen + 2018 i Backspegeln

Vårt årliga trendseminarium närmar sig med stormsteg! 2018 i Backspegeln är som tidigare kostnadsfritt och vi kommer att presentera de viktigaste trenderna inför året som kommer.

Nytt för i år är att vi adderar ett heldagsseminarium där vi tillsammans med deltagarna kommer att göra en djupdykning i 2018 års hetaste trender tillsammans med en rad högintressanta föreläsare. Du kommer bland annat att få lyssna till Emma Hernell från HUI, Lennart Wallander från Food & Friends och Joakim Thulin från Berghs School of Communications.  

För mer information och biljetter se www.2018ibackspegeln.se!

2018 i backspegeln

Vi presenterar nu datumet för vårt årliga trendseminarium som närmar sig med stormsteg! 2018 i Backspegeln är som tidigare kostnadsfritt och vi kommer att presentera de viktigaste trenderna inför året som kommer.

Nytt för i år är att vi adderar ett heldagsseminarium där vi tillsammans med deltagarna kommer att göra en djupdykning i 2018 års hetaste trender, samt en utställning med produkter och tjänster i frontlinjen. Missa inte det! Håll utkik

Inspirationsfrukost

Hur påverkar digitaliseringen konsumenten och det sätt hen agerar? Vi på Buzzter har i flera år följt konsumenttrender. På denna inspirationsfrukost presenterar vi de hetaste trenderna och låter oss spekulera i hur framtidens digitalt boostade konsument kommer att agera inom en rad områden såsom hur vi shoppar, hur våra värderingar förändras till hur vi skaffar oss beslutsunderlag för våra inköp.

Kom och låt dig inspireras och filosofera över hur den digitala konsumenten kommer att påverka ditt företag.

VARMT VÄLKOMMEN!

Datum: 11 maj 2016. Anmäl dig senast 4 maj.

Plats: Stockholm, exakt plats meddelas senare

Tid: Klockan 08.30 - 09.30, frukost och registrering från 08.00.

Anmälan: Kostnadsfritt. Begränsat antal platser. Avanmäl senast 9 maj. Vi bjuder på frukost.

ANMÄL DIG HÄR

2016 i backspegeln

Välkommen till Buzzters och Doceres populära presentation av kommande års viktigaste konsumenttrender. Fokus ligger på att förmedla insikt om vilka nya trender som dyker upp under året samt vilka som kommer att slå igenom.

Konsumenten är utgångspunkt i våra trender. Trendanalyserna utgår från trendsajten Buzzter och analyser av vårt spanarnätverk.

Seminariet tar upp konsumenttrender som berör alla tänkbara branscher och ger färska insikter om alltifrån virtual reality till den ökade polarisering i samhället.

Trenderna presenteras även i en rapport som du kan förbeställa (pris 1 000 kronor exkl moms) i samband med anmälan.

VARMT VÄLKOMMEN!

Anmäl dig här